Categorieën
Uni VV 1

Terugblik en vooruitblik…

2009? Het was een k#tjaar. Een jaar om snel te vergeten. Een jaar om in de prullenbak te gooien. Weg ermee. We degradeerden op het allerallerallerlaatste moment op de allerallerallerrottigste manier. We verloren superHuub, de beste voetballer die UNIvv de laatste tien jaar heeft gehad. Barry was steeds geblesseerd, Beukie kreeg een kopstoot en Bas nam afscheid. En dan denk je alles gehad te hebben, en dan vertrekt Christian de Groot, rots in de branding, ook nog eens uit Nijmegen. Naar Sint Oedenrode for God’s sake!

Maar 2009 was ook een mooi jaar. Het was het jaar waarin we heel Zwolsche Boys blij maakten. Het jaar van het onvergetelijke weekendje weg naar Brugge en de Tour d’Achterhoek. Het jaar waarin we in de voorbereiding eindelijk eens wat potjes wonnen. Het jaar dat Siebe de Groot, Esther Tolkamp en Fabian Boonen werden geboren, dat Beukie speler van het jaar werd en dat onze dames de geuzennaam clubkutjes verdienden. Het jaar waarin Bram en Berthien trouwden, waarin Zoover.nl verkozen werd tot Website van het Jaar in de categorie vrije tijd en Joost de mooiste eigen goal ooit maakte. Het was het jaar van de verhuizingen: Bruno & Hilde, Sjoerd & Milon en Wout & Floor verhuisden allen BINNEN Nijmegen (ja, Chris, zo kan het dus ook…). 2009 was het jaar waarin Koen, Marienjo, Jesper, Bauke, Luuk en Jaap zich bij ons aansloten, waarin Willem samen met zijn broer en maat in een riksja door India en Nepal crosste en waarin Kevin eindelijk een vriendinnetje kreeg.

Grote vraag is wat 2010 ons gaat brengen. Overwinningen, dat moge duidelijk zijn. Nederlagen en gelijke spelen vast ook. Een kindje bij de Meijerinks. De verhuizing van Joost, Karin en Noah. For sure. De verkoop van het oude huis van Joost, Karin en Noah? Ik mag het hopen. Maar zal 2010 ook het jaar van de promotie worden? Het jaar van zwangerschappen bij onze clubk#tjes? Het jaar waarin ook Koen eens een meisje gaat zoenen?

2010? Ik verheug me erop!

5 reacties op “Terugblik en vooruitblik…”

Hoe opzichtig, jongens… 😉 Ik wacht gewoon op het huis waar het meest aan moet gebeuren, zodat ik jullie het hardst aan het werk kan zetten!

2010? Wordt dat niet het jaar dat de jongens die in 2009 verhuisd of getrouwd zijn hun vrouw gaan bezwangeren? (Wat een heerlijk plastisch woord trouwens…)

Ik vergeet nog een mooi moment in 2009:

“2009. Het jaar waarin Huub Meijerink en Pim Geerling elkaar vonden en samen het illustere trainersduo Meijerink-Geerling vormden.”

200 was een mooi jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.