Categorieën
Uni VV 1

Alternatief

Waarschijnlijk wordt trainen ook deze week lastig. Om toch bezig te zijn verzamelen we donderdag gewoon op het sportcentrum. Vervolgens gaan we om 20:00 uur hardlopen! Onder de bezielende leiding van trainer Huub. Aansluitend piemels kijken en nieuwjaarsborrel in het sportcafé!

Vanavond dus géén training!
Donderdag wellicht wel, anders duurloopje!
Of je sportkaart mee, want ik ga zelf waarschijnlijk de fitnesszaal in.

Voor in de agenda:

Zaterdag 30 januari, aftrap 13:00 uur:

Uni VV 1 – SSV Reichswalde 1

10 reacties op “Alternatief”

Helaas, de zalen zijn bezet op maandag- en donderdagavond.
Zaterdag na 18:00 uur is wel mogelijk. Dat is het back-upplan voor volgende week. Ook kunnen degenen die niet meegaan naar Borussia MG zelf het initiatief nemen komende zaterdag al te zaalvoetballen!

Trainers, ik ben -net als Joris overigens- fanatiek aan het trainen bij de fysio om de knie, hamstring en bovenbeenspier weer in conditie te krijgen zodat ik weer pijnvrij kan sporten. Prognose is eind januari weer op het veld aan het trainen te kunnen. Groeten, Willem

Trainers, ik ben -net als Willem overigens- fanatiek aan het trainen bij de fysio om de enkelbanden weer in conditie te krijgen zodat ik weer pijnvrij kan sporten. Prognose is ergens in februari weer op het veld aan het trainen te kunnen. Groeten, Joris

Goed voorstel! Lekker om weer wat te gaan doen. Ben er donderdag dus bij (mits ik voldoende van m’n verkoudheid hersteld ben..)

Donderdag ben ik er niet bij (dan ben ik aan het bowlen en drinken!), de 30e januari (tegen Duitsers?) hopelijk wel. Mijn fysio hoopt mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.