Categorieën
Uni VV 1

Opsporing verzocht!

Hedenochtend heeft de heer W. de Beukelaer, woonachtig te Nijmegen en thans verblijvend op het strand van Egmond aan Zee, een twintigtal hesjes als vermist opgegeven. De hesjes, die door de selectie van UNIvv worden gebruikt om de verschillende teams van elkaar te onderscheiden, zijn half juni -tijdens de laatste training van de roodzwarten- voor het laatst gesignaleerd op het sportcentrum. Hier zou een van de voetballers (volgens De Beukelaer óf verdachte CdG óf verdachte SR) voorgesteld hebben de shirtjes mee naar huis te nemen om ze aldaar te wassen en voor te bereiden op het nieuwe, zware seizoen.

Signalement: de hesjes (in de volksmond ook wel bekend als ‘overgooiers’) hebben vier gaten: één om het hoofd doorheen te steken, twee om de armen in te doen en één om de benen onder vanuit te laten komen. Zij hebben de kleuren rood en geel en zullen naar alle waarschijnlijkheid stinken.

Een reconstructiefoto:

Heeft u meer informatie die de heer De Beukelaer kan helpen bij het oplossen van deze verdwijning, of herkent u zich in de initialen CdG of SR, laat dit dan weten in ons reactiepaneel. Dank voor uw aandacht.

10 reacties op “Opsporing verzocht!”

Mmm… Als Chris (of heet’ie Shaggie?) twee keer zegt dat hij het niet geweest is, dan zal hij het wel niet geweest zijn volgens mijn. Doet de helft morgen een rood dan wel een blauw shirtje aan? Probleem opgelost!

Mea Culpa, de shirts liggen heerlijk fris bij mij in het schuurtje samen met nog twee ballen. Als we maandag 17 augustus gaan trainen neem ik ze mee. Tot die tijd wordt het rennen voor jullie. Uiteraard houd ik hier mijn conditie goed bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.