Categorieën
Uni VV 1

Gratis bier!

Mannen! Alvast bedankt voor jullie hulp! Ik haal zondag om 9 uur de boedelbak op, dus sluit aan als je wakker bent. Bel me dan maar even over hoe en wat en waar en zo.
Sjoerd ik ben inmiddels voorzien van waterpas. We hebben alleen brute kracht nodig.

Tenminste…. Als je ervoor wil werken!
Ik ga (uiteraard samen met mijn voetbalvrouw) m’n 4e huis in ruim 4 jaar Nijmegen betrekken. Ik beloof bij deze dat ’t voorlopig het laatste zal zijn.
Het goede nieuws is dat er in dit huis al een mooi vloertje ligt en dat de familie al is ingeschakeld om te komen schilderen dus er hoeft dit keer geen Uni VV-vloerlegteam of Uni VV-verfteam samengesteld te worden.

Maarrrr, onze spullen moeten nog wel vanuit de loft in de Niek Engelschman naar de villa aan de von Fraunhoferhof verhuisd worden. En daarvoor zijn sterke mannen nodig!

Dus hierbij doe ik een oproep aan alle Uni VV’ers om je op zondag 30 augustus (als je bent bijgekomen van de winst in de bekerpoule) aan te sluiten bij het Uni VV-verhuisteam.

Na afloop staan er uiteraard de nodige biertjes voor jullie klaar.
Op wie kunnen we rekenen? (en ja, ook hier worden al punten verdiend voor de Speler van ’t jaar verkiezing…)

14 reacties op “Gratis bier!”

Alhoewel ik de punten voor de Speler van het Jaarverkiezing na mijn vier punten van gisteren echt niet nodig heb, lust ik wel bier en kom ik de 30e dan ook graag opdraven. Niet te vroeg, toch? Heb de avond ervoor namelijk een feestje. Appie Woutink tilt trouwens graag in zijn eentje een wasmachine op zijn rug naar boven. De held!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.