Categorieën
Uni VV 1

Upgrade van de website

Zoals jullie misschien wel zien (of wel niet…) ben ik op dit moment bezig het content management systeem van onze site te upgraden. Zie je aan de voorkant van de site niets van, maar aan de achterkant des te meer (tip voor Chris: draai je computer om). Het gaat tot op heden best soepel. Enige probleem is nu nog dat ik het tagboard nog niet werkend heb. Ik ga dus nog even verder klungelen… Wens me geluk!

UPDATE: Geen idee wie me daadwerkelijk geluk heeft gewenst, maar het is gelukt. Dank! Het duurt even, maar dan heb je ook wat… Tot donderdag! Lekker shuttlerunnen…

UPDATE2: De reacties die in het nieuwe tagboard worden gegeven, verschijnen niet meer bij de laatste reacties. Het lukt me niet, en bij nader inzien vind ik dat eigenlijk ook helemaal niet erg. Jullie toch ook niet?

Één reactie op “Upgrade van de website”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.