Categorie├źn
Uni VV 1

Alleen het kampioenschap telt!

Zie net dat onze SPAM-filter een reactie heeft tegengehouden van een oplettende supporter van Redichem. Waar het er eerder op leek dat ook de nummer 2 van de competitie direct zou promoveren naar de derde klasse, blijkt dat bij nader inzien niet waar te zijn.

“In tegenstelling tot eerdere berichten is er in de 4e klasse van het zaterdagvoetbal nauwelijks sprake van een versterkte promotie. De oorzaak hiervan is dat het district Oost, in tegenstelling tot vele andere districten, niet over gaat tot het indelen van 14 ploegen per klasse maar blijft vasthouden aan het aantal van 12.

De kampioenen van de 4e klasse A t/m F promoveren naar de 3e klasse.

De periodekampioenen van de 4e klasse A t/m F (6 poules met drie periodes, totaal 18) spelen samen met de herkansingselftallen van de 3e klasse A t/m D (4 stuks) promotie-/degradatiewedstrijden voor 11 plaatsen in de 3e klasse van het zaterdagvoetbal. De elftallen spelen een thuis- en thuiswedstrijd volgens onderstaand schema. De eerste periode gaat over 8 wedstrijden, de tweede en derde over 7 wedstrijden.” (bron: www.voetbalnederland.

Knallennnnn!

2 reacties op “Alleen het kampioenschap telt!”

Goed dat we dit seizoen al van te voren hoe ’t zit (Redichem-supporter bedankt!).

Anyhow, we gingen natuurlijk sowieso al voor ’t kampioenschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.