Categorie├źn
Uni VV 1

De trainer is 52 jaar geworden!

Het is een grote dag vandaag. Trainer Pim is namelijk 25 jaar geworden. Omdat dat natuurlijk geen leeftijd voor een trainer is, stel ik voor zijn leeftijd gewoon om te draaien. Dat straalt tenminste wat meer autoriteit uit! Pim, van harte met je 52e verjaardag! Vanavond taart?

5 reacties op “De trainer is 52 jaar geworden!”

Bedankt Joris. Twee weken trainer en het voelt inderdaad alsof ik nu 52 ben… Al die verantwoordelijkheid en het in het gareel houden van jullie blagen eist zijn tol. Vanavond geen taart, maar donderdag wel iets in die trant voor tijdens de bespreking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.