Categorie├źn
Uni VV 1

Fotorecovery

Even iets anders:
Tot mijn grote verdriet ben ik foto’s verloren van mijn reis doordat er iets mis was met mijn memorycard.
Tot mijn grote opluchting heeft Grijpink in de stad met recoverysoftware een groot deel van de 550 foto’s op het kaartje weten te herstellen. Maar er zijn er nog altijd zo’n 80 die ofwel deels ofwel geheel beschadigd zijn. En ik wil natuurlijk liefst ALLES terug…

Mijn vraag is of er onder jullie zijn die verstand van cq ervaring met dit probleem hebben en mij tips kunnen geven. Dus ben of ken je een nerd, heb je een vaag idee wat zou kunnen werken, laat het weten.

Alvast dank.
Pim

3 reacties op “Fotorecovery”

Mmm… Als de beste fotozaak van de stad denkt dat er verder niets mogelijk is, wordt het volgens mij een lastig verhaal. Zal even een mailtje sturen naar een bevriende fotograaf om te kijken wat hij ervan denkt…

ik heb het ook gehad na de wintersport. Alle foto’s weg, naar verschillende bedrijven opgestuurd…helemaal niets. Bij ons was de chip gewoon kapot gegaan…hoop dat het je nog lukt!

NFI kan er vast nog wel meer mee, maar ja, die gaan je camera pas bekijken als je iets crimineels moet. Aan de andere kant, als die het kunnen zullen er nog wel meer mensen moeten zijn die dat kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.