Categorieƫn
Uni VV 1

UNIvv1 wint ook laatste bekerwedstrijd

9 uit 3. Ja, u leest het goed, dames en heren, 9 uit 3. UNIvv1 heeft de eerste drie (beker)wedstrijden van het seizoen alle drie gewonnen. En dat is weleens anders geweest (remember Orion uit). Werden eerst sv Heumen en Blauw Wit (Zaterdag) in de hoek gezet, gisteren was het de beurt aan AAC Altforst. Dat dit niet van harte ging is wel aan de eindstand te zien (0-1). UNIvv1 wilde wel, en probeerde het ook wel, maar echte kansen werden maar niet gecreƫerd, en dat viel tegen. Aan de andere kant was dit wel anders. Door wat verdedigende foutjes, wisten de groene spitsen drie grote kansen te krijgen, maar die gelukkig niet te verzilveren. Een minuut of tien voor tijd was het BertjeBertje Tolkamp die een fijne strakke voorzet van Kevin Schuurmans in het dak van het doel schoot.

Nog twee trainingen. Twee keer anderhalf uur om de automatismen er nog beter in te slijpen. Twee trainingen om nog meer ballen te raken, om nog meer balgevoel te krijgen. En twee trainingen om te laten zien dat je in de basis hoort. Knallen!

Big ups trouwens voor toeschouwers Jeanet en Martin Schuurmans die voor het eerst sinds jaren weer een een overwinning van de roodzwarten zagen. De aanhouder wint!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.