Categorieën
Uni VV 1

Natuurlijk schoon

Boys, donderdag lekker ballen half acht, winnende goal om half negen (flesje water mee!) en daarna heerlijk op terras nagenieten van de mooie poorten en scharen, en van het natuurlijk schoon op het terras.

19 reacties op “Natuurlijk schoon”

Sorry Willem, dat beloftes in de kroeg niets waard zijn, blijkt maar weer: ik heb een BBQ met het werk morgen. Misschien ben ik nog wel op het terras te zien.

Kan nog niets beloven, maar ik heb de intentie misschien mogelijkerwijs wel even mijn voetbalschoenen onder te binden. Vager kan ik het niet maken, wel makkelijker. Wie weet tot morgen.

Ik wil ook graag meetrainen! Volgens mij gaat de training sowieso door omdat er genoeg mensen zijn. Dus ik zal mijn kicks weer eens een keer opzoeken.

Vragen van huishoudelijke aard:

1) Het veld ligt achter het Gymnasion?
2) Welke kleedkamer moet ik gebruiken?
3) Wil er iemand die vanavond gaat trainen zo vriendelijk zijn om z’n telefoonnummer hier te plaatsen (of mailen naar MM.Floors@gmail.com) voor het geval ik er toch niet helemaal uit kom?

Tot vanavond

Ik ben niet zo goed in namen…Pascal, is dat die jongen die ik nog eens gevraagd heb om bij cafe Jos te komen werken, de witbier-tap-specialist?

Lange vent, donkere haren, bril. Waarschijnlijk is hij door verstikking om het leven gekomen, helemaal eng….hij was mijn panini-maker. Trouwens, hij was er nooit op zaterdag, maar wel af en toe op de donderdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.