Categorie├źn
Uni VV 1

Huis te koop Tooropstraat 80

Mannen, ik heb een schitterende praktijk gevonden in Son en Breugel en ze hebben me nog aangenomen ook!
Ik hoop snel een mooi huis (met grote tuin natuurlijk) tussen Son en Nijmegen te vinden, zodat ik nog even kan blijven voetballen in Nijmegen (en natuurlijk af en toe effe lekker stappen….dus logeeradresjes zijn welkom)
Ons huisje op de Tooropstraat 80 moet natuurlijk verkocht worden dus als iemand geinteresseerden kent…..(zal binnenkort op Funda e.d. komen)

15 reacties op “Huis te koop Tooropstraat 80”

Hey Chris, van harte kerel. Voor het huisje weet ik nog geen kandidaten maar in zo’n geweldige buurt en straat mag het toch geen probleem zijn.

Hoi Chris, gefeliciteert met je niewe baan! Mischien ken ik nog wel enkele geinterreseerde voor jou huis. Ik stuur hun wel even een email. 2% Profisie he!
Groeten, Willem

Chris van harte met je nieuw baan!
Misschien kunnen we een andere compititie indeling aanvragen: meer clubs in die kant. Dan ben je geen handen vol met klauwen kwijt aan dure reiskosten en kan Bas ook gewoon blijven ballen.

Mooi man, Chris!

Heel veel succes met het vinden van een prachtig huis in het mooie brabantse land. Die grote tuin moet zeker lukken.

Ik wil ook graag meetrainen! Volgens mij gaat de training sowieso door omdat er genoeg mensen zijn. Dus ik zal mijn kicks weer eens een keer opzoeken.

Vragen van huishoudelijke aard:

1) Het veld ligt achter het Gymnasion?
2) Welke kleedkamer moet ik gebruiken?
3) Wil er iemand die vanavond gaat trainen zo vriendelijk zijn om z’n telefoonnummer hier te plaatsen (of mailen naar MM.Floors@gmail.com) voor het geval ik er toch niet helemaal uit kom?

Tot vanavond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.