Categorieën
Uni VV 1

3 juli: Zomers feestje bij Joost

Joost 33 jaar

Jongens,

Er zijn echt maximáál 10 UniVV-inschrijvingen beschikbaar voor dit feest.  Anders dan weet ik het wel weer: er is te weinig bier, goede vriendinnen (die overigens al lang onder de pannen zijn) die me vragen: wie zíjn die gasten? En dan nog mijn andere coole vrienden die een stuk minder cool zijn dan ze dachten.

Ach, what the heck? Kom lekker allemaal neem je geliefde(n) mee! Maken we er wéér een mooi feest van! (hoeveel hebben we er al gehad dit jaar?)

See ya!

Joost

13 reacties op “3 juli: Zomers feestje bij Joost”

Omdat je er zoveel moeite voor hebt gedaan zal ik niet zeuren over de 2 spelfouten (al is er een wel heel ernstig ;-))

Ik ben uiteraard altijd in voor een feestje. En ik zal mijn eega ook vragen

Welkom bij de club jongen, 33 is ook een mooie leeftijd 😀
Ik denk niet dat ik het ga redden heb al een diplomauitreiking en een feestje staan. Maar wie weet blijft er na twee feestjes nog wat vuur over en kom ik toch even langs.

33, pfff… Heb 3 juli al een bruiloft en een afstudeerfeestje, dus ik laat iemand anders mijn plek opvullen. Veel plezier!

Dat wordt idd ZEKER een zomers feestje! De voortuin is zeker ruimte voor feestvierders. Achtertuin had ik eerst ook gedacht maar dan feest Noah een beetje te lang mee!

Ook namens mij gefeliciteerd Joost. Kan er helaas ook niet bij zijn, ga mijn zusje uitzwaaien die de zomer in Afrika gaat doorbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.