Categorieën
Uni VV 1

Op zoek naar Gary Kitchen(s)…

Na ‘Op zoek naar Evita’ en ‘Op zoek naar Joseph’ van de AVRO gaan wij een van de komende seizoenen ‘Op zoek naar Gary Kitchen(s)’. Voor UNIvv-voorzitter Ger Keukens komt zijn pensioen namelijk steeds dichterbij en dus zullen we in de nabije toekomst op zoek moeten naar een nieuwe frontman. UNIvv1 deed al wat research en kwam tot de volgende Gary Kitchens.

LinkedIn
Zoekend naar Gary Kitchens of Gary Kitchen kom je op LinkedIn op een groot aantal Gary’s uit. IT’ers, presidenten, directeuren, accountants: er zit vanalles bij. Grootste probleem is dat alle Gary’s in Engeland, Amerika of Australië wonen. Niet echt handig als je een club als UNIvv vanaf zo’n afstand moet besturen.

Facebook en Plaxo
Op Facebook (met bier!) en Plaxo (met bril) zijn foto’s van de nieuwe Gary te vinden.

Gary de Denker
Gary zit niet stil. In zijn vrije tijd -wanneer hij onze club niet bestuurt of niet aan het werk of op vakantie is- schrijft hij bijvoorbeeld filosofische meesterwerken. Wat te denken van “Charles Taylor: The Malaises of Modernity and the Moral Sources of the Self“? Mocht je komende vakantie nog iets luchtigs willen lezen, dan is dit een aanrader.

Gary de Pokeraar
Waar onze contributie allemaal heen gaat? Nee, niet alleen naar de vakanties van Gary. Onze preses heeft namelijk ook centen nodig om zijn inleg voor zijn pokercarrière bij elkaar te schrapen. En met succes! Eind januari won hij nog 1100 euro op een toernooitje! Check zijn profiel!

Ger’s Keukens!
Corebusiness van onze voorzitter lijkt echter de verkoop van keukens te zijn. Check http://www.garykitchens.com/! Op zijn site is te lezen dat Gary sinds kort een nieuw keukenconcept heeft ontwikkeld, “inspired by his wife, Barbie”.

Samenvattend moet het geen al te groot probleem zijn om een nieuwe (internationale) Ger Keukens op de kop te tikken. Keus zat!

Één reactie op “Op zoek naar Gary Kitchen(s)…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.