Categorieën
Uni VV 1

Waar we nu weer beland zijn…

Heren,
ter verwerking zat ik op voetbalnederland.nl een beetje te kijken naar wie onze toekomstige opponenten zullen zijn. En zo kwam ik een wedstrijd van afgelopen seizoen tegen waarbij de uiteindelijke kampioen (Dodewaard) met 14-0 van de uiteindelijke nr laatst (PGEM) wint. Op zich natuurlijk al opmerkelijk zo’n uitslag. Maar uit het wedstrijdverslag blijkt dat PGEM zich niet zonder slag of stoot gewonnen heeft gegeven…

Kort passage:
De spelers van PGEM konden het moeilijk verkroppen dat ze meer werk hadden met de aftrappen dan met het voetballen want er werd her en der flink geschopt en verbaal uitgehaald naar onze spelers die zich keurig gedroegen als er weer een aanslag gepleegd werd.
Scheidsrechter Huisman uit Arnhem wist de wedstrijd tot een goed einde te brengen wat op zich al een compliment waard was vanwege de vele irritaties die hij ondervond van de PGEM spelers.
Er werden wel zes gele kaarten uitgedeeld aan de gele Nijmeegse brigade waarbij moet worden gezegd dat een paar wel een andere kleur hadden kunnen/moeten zijn.

Het belooft een bijzonder seizoen te worden. 😐

5 reacties op “Waar we nu weer beland zijn…”

Sja. Soms kom je terecht in een kroeg waar je eigenlijk helemaal niet wil zijn (lees: Malle Babbe), de andere keer in een competitie waar je helemaal niet wil zijn. In beide gevallen geldt overigens dezelfde regel: zorg dat je er zo snel mogelijk uit weg bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.