Categorieën
Uni VV 1

Verhuizers gezocht…

Zonder het bericht van Huub naar onder te willen drukken, wil ik toch dit even melden.
Nadat het degradatiespook hardhandig heeft toegeslagen, breekt voor mij mijn verhuizing aan. Hiervoor ben ik op zoek naar enkele dozensjouwers (nee, geen wasmachine die naar zolder moet) voor zaterdag 30 mei, vanaf een uur of 9.30. Het hoeft allemaal zeker geen hele dag te duren, zo veel spullen hebben we niet te verhuizen.
Wie o wie heeft er zaterdag tijd?? Hier geldt dat een goed Univv optreden mijn Brugge-kansen aanzienlijk vergroot….

4 reacties op “Verhuizers gezocht…”

Wout. Ik heb liever dat je niet mee gaat naar Brugge en ben er dan ook komend weekend niet bij. 😉 Zit dan trouwens ook nog in de Ardennen. Mocht je trouwens ooit nog een nieuwe wasmachine krijgen, dan til ik die wel met alle liefde naar boven…

Ik kan ook niet, want ik ga zaterdag voetballen (ja echt) op een toernooitje in A’dam. Ik beloof bij deze geen penalty te nemen.

Wout,
Je zult je al een beetje zorgen gaan maken dat niemand positief reageert maar ik kom je helpen en neem Milon in mijn kielzog mee. Ik vertik het echter om maandverbanddozen te tillen, dan weet je dat vast…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.