Categorieën
Uni VV 1

Kijken hoe het wel moet…

Het is eind mei. De competitie en na-competitie zitten erop. Tijd om ons verwerkingsproces door te zetten door onze zinnen te verzetten. Tijd dus om morgenavond vanaf een uur of 20 samen te komen in mini-bioscoop HO5a en naar de Champions League finale tussen Barcelona en Manchester United te kijken. Juist, Willem, ik zei mini-bioscoop; niet al je andere vrienden uitnodigen dus!

Omdat ik een pokkedrukke week heb, wil ik eigenlijk een soort van American Party voorstellen. Ik stel de beamer, een groot scherm, stoelen en een (lege!) koelkast ter beschikking; jullie zorgen voor wat drinken en eten. Deal?

Mies zou het gezellig vinden als er ook wat meisjes komen (the balcony is yours!), dus spread the word! Laat hieronder even weten of je komt en of je je eega meeneemt.

Van tevoren ga ik trouwens even bij Huupie langs. Meer geinteresseerden?

10 reacties op “Kijken hoe het wel moet…”

Mijn meisje had dit bericht natuurlijk alweer eerder gezien dan ik…
We zijn erbij dus!
(en we zorgen voor de biertjes)

Krijg net een sms: Snuss gaat mee naar Huub (en vervolgens sleur ik Peet wel mee naar HO5a, alwaar de contracten met deze nieuwe speler getekend kunnen gaan worden…)

Ben er bij, single. Ik zal wat sapjes meenemen. Gegroet, Willem
PS: Ga waarschijnlijk ook even naar Huub, weet nog niet hoe laat.

He Jorrie,
Ik kom ook inclusief mijn rossige furie. Ik wil vanavond graag mee naar Huub. Ik bel je wel even op, kunnen we samen gaan!

Tot vanavond! BARCA!

@Sjoerd en anderen: Heb om 18 uur met Wouter en Snuss voor de ingang van het Radboud afgesproken. Mensen die na een bezoek aan Huub direct naar de HO5a willen zijn van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.