Categorieën
Uni VV 1

Operatie geslaagd!

Net even de telefoon gepakt en onze Huub gebeld. Hij heeft op dit moment enorm veel pijn, maar hij had ook goed nieuws: de operatie was namelijk geslaagd. De artsen -zijn collega’s- hadden er een goed gevoel bij. Toen de ruggenprik uitgewerkt was, bleek Huub toch meer pijn te hebben dan eigenlijk de bedoeling was. Het gips bleek te strak te zitten en moest dus opengeknipt worden. Nu lag hij in bed bij te komen. Een van zijn collega’s zou zo zeer waarschijnlijk een morfinepomp aanleggen, waarmee Huub zichzelf regelmatig een shotje kan geven. De witte tornado had de hoop morgen al naar huis te gaan, maar zag nu al wel in dat dat misschien niet zo slim was. Zeer waarschijnlijk gaat hij dan ook donderdag pas weer naar huis.

Huub had -voordat hij vanochtend naar het ziekenhuis was gegaan- nog even onze site gecheckt en vond alle reacties hartverwarmend. Hij had de foto die ik in de reactiepanelen gelinkt had gezien, uitgeprint en aan zijn arts laten zien. Hij was er (gelukkig…) blij mee: alles viel nu op zijn plek en hij had rust in zijn kop.

En nu maar afwachten en hopen, hopen, hopen. Hup Huup!

5 reacties op “Operatie geslaagd!”

In m’n pauze even bij vriend Huub op bezoek geweest. Mooi om hem even te zien. Na de mokerslagen en hectiek van de afgelopen dagen was er nu, na een relatief goed nachtrust, sprake van meer rust. Hij zou vandaag waarschijnlijk al naar huis mogen, maar kiest er voor om nog een nacht te blijven wat een goede keuze is. Hij wist natuurlijk ook dat we anders vanavond met een groot scherm en voetbalquiz bij hem op de stoep zouden staan.
Huub, hang on en tot snel.

Ben net ook even langs geweest en heb hem even wat vakliteratuur gegeven om de tijd te doden. Tevens heb ik hem voorbereid op een invasie van Uni’vv ers later vanmiddag. Hij ging even een dutje doen om zich hierop mentaal voor te bereiden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.