Categorie├źn
Uni VV 1

UNIvv wint en houdt de nul!

UNIvv heeft vandaag in een wedstrijd met twee gezichten eindelijk weer eens drie belangrijke punten binnen gehaald. Redichem werd met 3-0 verslagen. In de eerste helft legde UNIvv heerlijk voetbal op de mat: de bal werd rustig rondgetikt, de vrije man werd gemakkelijk gevonden en de derde man was vaak aanwezig. Ook werden er de nodige kansen gecreeerd. Uiteindelijk scoorden alleen Bertje (vette kopbal uit een mooie voorzet) en Bruno (corner die in een keer in de goal verdween…), waardoor het met rust slechts 2-0 stond. De tweede helft was helaas niet om aan te zien. De passie was weg, en Redichem kreeg zelfs wat kansen. Uiteindelijk wist UNI, uit een van de weinige normale aanvallen in de tweede helft, toch nog te scoren. Huub (ja, toch?) was de doelpuntenmaker.

Wat hebben we geleerd van vandaag? Resultaten uit het verleden (lees: de eerste helft) bieden geen garantie voor de toekomst (lees: de tweede helft). Zo, nu de kroeg in en dan naar Troost van Oost! Lalalaaalalalalalalaaaaaaaaa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.