Categorie├źn
Uni VV 1

Onze vrienden van SKV hebben ook een leuke pot gevoetbald…

Leidsman trakteert Lienden op een winstpunt!

Zaterdag streden Lienden en SKV om een plaats in de suptop.
SKV zette vanaf het begin de toon door Lienden direct vast te zetten en de dit resulteerde direct in 100% kansen.

Helaas misten Robert van Opdorp en Bas van de Sande van dichtbij en werd een zuivere goal ( lop ) van Carlo Verhoef niet als doelpunt erkend door de slecht fluitende Leidsman van hedeniddag!
Dit omdat de leidsman niet uit de middencircel kwam en de grensrechter van Lienden het niet kon belopen.
De keeper van Lienden haalde de bal volledig vanuit het doel vandaan maar de man in het zwart had het niet ( willen ) gezien. Volgens Lienden supporters naast het doel was dit een zuivere treffer voor SKV.

Maar SKV ging door en dat resulteerde in een grandioos doelpunt van Robert van Opdorp, 0-1.
Na snel positiespel kwam de bal terecht bij Carlo Verhoef die Opdorp in staat stelde de zeer verdiende 0-1 aan te tekenen voor SKV dat bij rust met minimaal 0-3 had moeten leiden.

Na rust een zelfde beeld met een strijdlustig en goed combinerend SKV.
Direct hadden we de kans om de wedstrijd op slot te gooien maar Gil Correia, Bas van de Sande en van Opdorp verzuimden de marge te verhogen naar twee.

Toen brak het tijdperk van de Leidsman aan en deze drukte negatief zijn stempel op deze goede wedstrijd.
Lienden dat tot aan het moment geen enkele uitgespeelde kans had gehad kreeg het “Sinterklaas cadeau” van de leidsman al heel erg vroeg.
De Schwalbe giller schopte zichzelf tegen zijn eigen schoen in de 16 meter en maakte daarbij een val waar turnsters trots op zouden zijn.
De Leidsman vond het een pingel en de enige geboden kan ( door de leidsman ) werd door Lienden binnen geschoten.

SKV dat in 8 wedstrijden maar 4 maal geel zag werd door deze leidsman getrakteerd op 5 gele en een schandalige rode kaart voor Timon van Ginkel.
De scheidsrechter ging zelf een discussie aan waarop van Ginkel fatsoenlijk had geantwoord. Een Leidsman mag nooit en te nimmer een discussie met spelers starten, laat dat duidelijk zijn en ook bij de heren KNVB afdeling Oost.

Een ander voorbeeld hoe goed deze man die middag bezig was.
Speler nummer 8 van Lienden had reeds geel gekregen en toen de nummer 8 van SKV geel kreeg toonde hij deze de rode kaart voor zijn 2e gele kaart.
Per abuis had de leidsman de nummer 8 van Lienden vermeld aan SKV kant in zijn boekje. Dus een regelrechte blunder.
Schandalig dat dit hier nog ag leiden.
Wanneer hij moest optreden deed hij dat niet.
De “Hartverzakkende Trainer” van Lienden ( met enorm grote waffel ) bracht een speler puur in het veld op Gil Correia uit de wedstrijd te schoppen. Dit lukte bijna maar door het atletisch vermogen van Correia ( aanslag met 2 benen op kniehoogte ) lukte dit net niet. Op zo’n moment moet je kaarten trekken maar wij vroegen er niet om maar meneer de trainer van Lienden in de meeste duels wel.

Laat staan tot conclusie.
SKV had de kansen zelf moeten maken maar als de onterechte pingel niet was gegeven hadden we met 0-1 gewonnen ondanks 10 man want toen kwam Lienden nog steeds onder druk.

We gaan gewoon verder en dan moet gewoon SDS’55 geslachtofferd worden op Sportpark de Omm komende zaterdag om 14:30 uur.

Nogmaals, we zijn in het ootje genomen door de arbitrage van hedenmiddag!

Groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.