Categorie├źn
Uni VV 1

Verslag Edestad

Valse start Otterlo
zaterdag 6 september 2008
OTTERLO – Otterlo maakte een valse start. In Nijmegen werd met 2-0 van UniVV verloren. ,,We werden te laat wakker”, gaf trainer Arthur van Veldhuizen als oorzaak.

,,We hadden het eerste half uur moeite om op te bouwen”, ging Van Veldhuizen verder. ,,Het lukte niet de vrije man te vinden. En bij de lange ballen, werden de duels verloren. Toen er van onze kant verkeerd ingespeeld werd, wist UniVV te profiteren.” De 1-0 kwam van Huub Meijerink.

,,Daarna werd het wel beter. We gingen steeds meer op hun helft spelen. Er waren ook kansen op de 1-1. Maar balverlies betekende de 2-0 van Bruno van de Laar.”

Otterlo kreeg daarna nog een aantal mogelijkheden wat aan die achterstand te doen. Maar ballen op de paal en lat, gaven aan dat de bal er niet in wilde. Martijn Meijer, Jeroen Janssen, Laurens Foekens en Mark Blankwater hadden allemaal het vizier niet op scherp staan.

,,Op basis van de kansen hadden we zeker verdiend gelijk te spelen. Maar dan moet je ballen er wel inschieten”, eindigde een teleurgestelde Van Veldhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.