Categorieën
Uni VV 1

Spaar ze allemaal!

Wie had ‘m vroeger niet: het grote panini-voetbalboek! Om de vraag zelf maar te beantwoorden: ik! Wat ik binnenkort wel heb is het grote UNIvv-panini-voetbalboek! Hiero de eerste versie: topscoorder Bruno van de Laar!

Update: Zo, ben even nuttig bezig geweest. De meesten van jullie (ons dus) hebben nu een nieuwe foto aan hun profiel hangen. Surf naar de teampagina en klik op je naam om te sjekken wat ik er van gebrouwen heb…

5 reacties op “Spaar ze allemaal!”

Zit weer aardig wat werk in Joris!
Big Willem zal waarschijnlijk (nog meer…) naast zijn schoenen gaan lopen bij het zien van zijn Panini-plaatje.
Ik zie trouwens dat je met de foto’s al rekening houdt met volgend seizoen? 😉

Bastiaan, je bent weer net zo scherp als zaterdag! Mooi! The university of Willem Klaassen… Mij heb je! En nee, Bas, helaas. Zodra ik een mooie spitsenfoto van mezelf heb, vervang ik mijn panini-plaatje…

Mag ik dan Bas Boonen ruilen tegen Mattijs (waar ik geen foto van had!). Ik heb jou namelijk dubbel…

En Bruun, helaas kon ik geen charmante foto’s van jou vinden… Heb jij er wel een dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.