Categorieën
Uni VV 1

Verzorgd voetbal levert UNI de zege op (gelderlander)

NIJMEGEN – UNI vv had zaterdag een mooie start in de derde klasse. De universiteitsploeg bleef het bezoekende Otterlo met 2-0 de baas. Trainer Leo Gardien: „UNI wil in de subtop eindigen. Ik zag vandaag mooi aanvalsspel over beide flanken. De opbouw was prima en in de slotfase stonden we ook verdedigend goed.” De 1- 0 ontstond na een half uur. Huub Meijering kreeg een diepe pass van Sjoerd Reutlingsperger en speelde de bal door de benen van de keeper. Otterlo kwam na rust terug en raakte zowel lat als paal. Goed storend werk leidde na zeventig minuten tot 2-0. Bruno van der Laar scoorde op aangeven van Meijering.

en

Otterlo ging onderuit bij UNI vv in Nijmegen: 2-0. De derdeklasser was niet bepaald bij de les en kwam na een half uur op achterstand. Het elftal van trainer Arthur van Veldhuizen rechtte daarop de rug, maar was nauwelijks dreigend. Via een goed uitgevoerde counter beslisten de Nijmegenaren het duel: 2-0. „We wisten dat UNI graag countert”, legde elftalleider Arno Janssen na afloop uit. „Maar wij moesten wel aan de bak. Echte kansen bleven echter uit. We hebben uiteindelijk twee fouten gemaakt en die zijn afgestraft. Maar we moeten wel werken aan ons aanvalsspel.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.