Categorieën
Uni VV 1

Koploper?

Heren, ook zo lekker geslapen na onze eerste overwinning van het seizoen? Ben net op zoek gegaan naar de uitslagen van de andere wedstrijden en vond op de website van Teuge onderstaand rijtje. Alleen de uitslag van de wedstrijd DFS-SKV kan ik nergens vinden.

Opvallend is dat geen enkele wedstrijd is geëindigd in een gelijkspel en er alleen maar overwinningen met 1 doelpunt verschil hebben plaatsgevonden. Behalve wij dus! Dat betekent dat we op de eerste (of tweede…) plaats staan! En dat natuurlijk allemaal onder het adagium ‘een goed begin is het halve werk!’. Keep it up!

Redichem – Lienden 0-1
Gazelle Nieuwland – Teuge SP 0-1
Oranje Blauw – Excelsior Z. 2-1
Redichem – Lienden 0-1
ESA – SDS ’55 2-1
UNI VV – Otterlo 2-0
DFS – SKV ?-?

Update: Zie net dat de site van DFS is geüpdatet. Hier is weer een heel ander lijstje te zien… De verschillen: sv DFS – SKV 4-1, Oranje Blauw – Excelsior Zetten 2-0, Gazelle Nieuwland – Teuge 0-2. Aangezien je er vanuit kunt gaan dat ze hun eigen uitslag wel goed hebben, staan we in ieder geval niet bovenaan. Ach, zolang het adagium ‘wie het laatste lacht, lacht het best’ geldt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.