Categorie├źn
Uni VV 1

Meer foto’s Egmond

In navolging van Joris heb ik mijn foto’s op het web gezet. Mijn sandwich is niet door de censuur gekomen, maar jullie staan er allemaal gewoon op! Ook Huub in actie te bewonderen!

Gijssssss!

2 reacties op “Meer foto’s Egmond”

Prachtig, deze foto, die meiden, die brede grijns, maar voornamelijk de gelijkenis! Gerben trapte er ook al in “Gijs, die vier chicks van hiernaast zijn natuurlijk ook welkom. Goed bezig, kerel!!” En nou was die Gijs ook wel erg goed bezig dit weekendje, maar deze verwarring duidt toch wel degelijk op een gevalletje Volkskrant-“dubbelgangers”. Of op een Rinus pseudoniem-gevalletje. Bram, neem jij die vier chicks mee zaterdag? Dan kom ik ook!

Sodeju, het is Bram! Ik zie het echt nu pas! Ik stond al enigszins perplex… (en dat is vol R.E.S.P.E.C.T., he Gijssie!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.