Categorie├źn
Uni VV 1

Optreden Haantje

Beste mannen,

Naast mijn macho voetbalvoorkomen heb ik ook een zachtere kant. Nu ik die speler van het jaar verkiezing in de pocket heb durf ik die nu ook aan jullie te laten zien. Komende zondag treed ik om 14.00 uur op met een clubje genaamd “At Random” in het Haantje. Het is een groepje van 8 personen (6 vrouwen!) waarbij ik zing en wat gitaar speel. Er is geen entree dus je kunt zo naar binnen lopen. Wellicht kunnen jullie als toegift dan nog het Univv lied inzetten…

P.S. Een goed excuus om op zondagmiddag om 14.00 in de kroeg aan het bier te zitten, toch?

4 reacties op “Optreden Haantje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.