Categorieën
Uni VV 1

Otterlo nog niet in veilige haven (gejat van de site van Otterlo)

Nog even nagenieten…

Bij Uni VV heeft Otterlo zich niet in veilige haven kunnen spelen om ook volgend seizoen al zeker te zijn van de 3e klasse. Op het universiteitencomplex bleek Uni VV beter om te kunnen gaan met de wedstrijdspanning dan Otterlo. Al vanaf het begin werd duidelijk dat Uni voor hun lijfsbehoud in de 3e klasse wilde knokken en dat het zeker geen makkelijke middag zou worden. Het eerste gevaar in de wedstrijd komt dan ook van de thuisploeg dat via Bert Tolkamp overschiet. Otterlo pakt de zaken op en krijgt na 12 minuten spelen een welkom steuntje in de rug als Laurens Foekens een vrije bal van ca.18 meter prachtig binnenschiet en Otterlo een 0-1 voorsprong bezorgt. Deze voorsprong duurt echter niet lang want 3 minuten later krijgt ook Uni vv een vrije bal en ook Uni blijkt een specialist in huis te hebben. Sjoerd Reutelingsperger schiet ook raak en brengt de ploegen weer in evenwicht, 1-1. Hierna komt de wedstrijd iets meer los en spelen beide ploegen aardig maar weten beiden niet tot kansen te komen. Na een half uur spelen krijgt Uni opnieuw een vrije bal te nemen en het is opnieuw Sjoerd Reutelingsperger die via de binnenkant van de paal raakschiet en Uni op een 2-1 voorsprong brengt. Gesteund door deze treffer wordt Uni sterker en sterker voor rust en ziet dit worden beloond met een 3e treffer voor rust als Gerben Beldman vanaf links Huub Meijerink bedient die de 3-1 voor Uni vv binnenkopt. Otterlo weet hier weinig tegenover te stellen en speelt in een laag tempo en hanteert te snel de lange bal en ook de afvallende ballen zijn vaak voor Uni.

Otterlo zal de 2e helft volle bak moeten spelen om nog wat uit deze wedstrijd te halen en begint inderdaad beter en komen er kansen. Zo schiet Martijn Meijer over en is Vincent Gerritsen met een schot naast dichtbij de aansluitingstreffer. Otterlo neemt nu meer initiatief probeert wat sneller te spelen maar het vindt een goed georganiseerd Uni vv op haar weg. Halverwege de tweede helft is het opnieuw Martijn Meijer die ditmaal met een volley naastschiet. Uni verdedigt de kostbare voorsprong en loert op de counter om nogmaals toe te slaan. De aansluitingstreffer blijft uit en Otterlo verzandt weer in veel lange ballen of via Geert Ritsema over de rechterkant door te komen maar Uni heeft hun verdedigende zaken op orde. Hierdoor vloeien bij Otterlo langzaam de krachten weg en ook het geloof in een goede afloop wordt gestaag minder. Zonder dat beide ploegen nog gevaarlijk worden gaat de wedstrijd naar het einde en is het Uni dat 3 hele belangrijke punten pakt in hun strijd voor klassebehoud en is Otterlo nog steeds niet veilig.

Over 2 weken zal Otterlo thuis tegen Kesteren 3 punten moeten halen om de marge van 5 punten met de fatale plek 11 in elk geval te behouden.

OTTERLO : Edwin Lagerwey, Willem Theunissen, Mark Blankwater, Marcel Starke (45 Rik Verschuur), Vincent Gerritsen, Udo Klok (80 Bjorn Courbois), Jeroen Janssen, Jannes Prins, Geert Ritsema, Laurens Foekens, Martijn Meijer.

Één reactie op “Otterlo nog niet in veilige haven (gejat van de site van Otterlo)”

Mannen van Uni, goed te zien dat de tegenpartij soms ook interesse heeft voor de journalistiek van de ander. Helaas terechte overwinning voor jullie, nog gefeliciteerd.
Heel veel beterschap met jullie trainer Leo gewenst!!!
Arno Janssen, Leider Otterlo 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.