Categorieën
Uni VV 1

Afsluitend weekend weg: 13,14,15 juni?

Ook dit jaar mag ’t natuurlijk niet ontbreken. Na achtereenvolgens Noordwijk en Scheveningen veroverd te hebben, moet er dit jaar natuurlijk weer ergens in ’t land het beste clublied van Nederland gezongen worden.

Nu is ’t zo dat er in juni weer een of ander voetbalkampioenschap gespeeld wordt, dus wellicht valt dat mooi te combineren. Nederland speelt op vrijdag 13 juni tegen Frankrijk, dus dat lijkt me een mooie start van ’t weekend. Er is vast wel ergens een bejaardenhuis waar we welkom zijn om te kijken.

Zijn er mensen die dit weekend niet kunnen, of ’t om andere redenen niet zien zitten om mee te gaan? Ik zal eens na gaan vragen bij onze hoofdsponsor of er niet ergens een leuke korting op een huisje te regelen valt 😉

4 reacties op “Afsluitend weekend weg: 13,14,15 juni?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.