Categorieën
Uni VV 1

TRAINING

Gisteren persoonlijk (trainings)dieptepunt bij Univv: 5 man
Komende zaterdag en paasmaandag is er geen training.
Alhoewel ik zelf volgende week donderdag helaas niet kan trainen roep ik toch iedereen op om volgende week massaal op de rubberkorrels te verschijnen om volgende week zaterdag weer volle bak te kunnen gaan en we weer van elkaars spel/inzet kunnen genieten (zie reactie bericht 17 maart)
Zal zelf de bossen opzoeken.

Groet Christian

4 reacties op “TRAINING”

Hartstikke goed Chris, je hebt gelijk; 1 overwinning helpt ons niet uit de degradatiezorgen en 1 training per 2 weken helpt ons niet aan een overwinning. Blijven bikkelen dus. Zodoende bind ik m’n hardlopers ook maar weer eens onder en ga heerlijk even de hagel in. Om daarna lekker te genieten van een welverdiende hete thee.. Heerlijk!! 😀

Ik moet vanavond acte de présence geven in Huis ter Duin, kijken of ik Marco van B. nog wat tips kan geven. Kan er dus helaas niet bij zijn, maar ik zal zorgen dat ik zaterdag extra scherp ben!

Het werk moet weer eens af dus als ik nog kom dan is het iets later…
We hebben zaterdag bij de aftrap (om 15 uur!) weer eens gezelschap van scheidsrechter mevrouw Bakker, dus Gerben dan weet je dat vast 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.