Categorie├źn
Uni VV 1

Supporters eisen punkte!

Het is de supporters van UNIvv menens: zij willen morgenmiddag om 16.15 uur met drie punten in de tas weer richting huis wandelen. UNIvv, dat op dit moment de negende plaats van de ranglijst bezet met 15 punten uit 14 wedstrijden, treedt morgen op het heilige kunstgras aan tegen directe concurrent Redichem, dat twee punten meer heeft verzameld. Aanhaken of niet aanhaken, dat is dus de vraag (zoals een oud Engels schrijver ooit al eens zei).

Alle supporters, die allebei niet met hun naam op de site willen uit angst morgen herkend te worden, hebben wel een idee waar het aan zou kunnen liggen dat UNIvv dit seizoen moeite heeft de punten binnen te halen. “We hebben dit seizoen nog veel te weinig bloed gezien. De mannen moeten schaven en slidings maken, zodat zij de nacht na een wedstrijd weer aan hun lakens vast zullen plakken!” Meelevend zijn de twee in ieder geval. Zo zorgen zij morgen voor een grote doos met witte zakdoekjes. “Mocht er bloed vloeien, dan kunnen we dat afdeppen. Vloeit er geen bloed, dan hebben we wat om mee te zwaaien…”

5 reacties op “Supporters eisen punkte!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.