Categorieën
Uni VV 1

UNI vv schiet weinig op met gelijkspel (Gelderlander)

NIJMEGEN – De 1- 1 tegen Redichem was een teleurstelling voor UNI vv. De concurrenten haalden mas­saal punten binnen zodat de uni­versiteitsploeg met het ene punt weinig opschoot. Trainer Leo Gar­dien: „We hadden nog geluk dat onze keeper Bas Boonen een penalty stopte. Nu hadden we ten­minste nog één punt.” De 0- 1 na twintig minuten werd gevolgd door de 1-1 van Huub Meijering, op assist van Wout Abbing. UNI had na rust veel dreiging in het spel, maar miste koelbloedigheid.

Op het Nijmeegse kunstgras speel­de Redichem met 1-1 gelijk tegen Uni vv. „Het was wennen voor ons. Je kon zien dat Uni gewend was op dit veld te spelen”, zag Re­dichem- trainer Fred Swart. Na een half uur kwam Redichem in het ritme en zorgde de weer her­stelde Bert Jurrius voor 0- 1. Bin­nen vijf minuten trok Hans Meije­rink de stand gelijk. Redichem liet in de tweede helft de winst liggen, Bert Jurrius miste een strafschop.

Één reactie op “UNI vv schiet weinig op met gelijkspel (Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.