Categorieƫn
Uni VV 1

5 januari Nieuwjaarsborrel

Vanaf 16:30 t/m 19:30 nieuwjaarsborrel bij mij (Leemptstraat 5). Niet in het park maar lekker warm binnen bij de houtkachel en de kerstboom. Iedereen welkom, ook de trainer, oud-trainer en de voorzitter. Ik zoek alleen nog 2 mensen die een uurtje vantevoren willen helpen voorbereiden. Iemand nog andere suggesties dan bier en oliebollen?

16 reacties op “5 januari Nieuwjaarsborrel”

Superleuk plan Joost. Was er graag bij geweest; heb alleen al een nieuwjaarsborrel elders. Zie jullie zowiezo de maandag erna weer.
Groet en een ieder goede jaarwisseling gewenst.

Helaas kan ik er ook niet bij zijn vanwege de verjaardag van mijn broertje. Ook ik wens ieder een goede jaarwisseling en een super 2008!

Joost, hier eindelijk iemand die zaterdag wel kan….ben benieuwd hoeveel slappe zakken nog meer.
Toch allemaal het allerbeste voor 2008! šŸ˜‰

Ik ben er ook bij zaterdag en wil wel een uurtje eerder komen om het een en ander voor te bereiden!
En alvast de beste wensen voor iedereen!

Mannen, Voor Univv de beste wensen voor 2008. Wellicht het jaar van een leuk prijsje of een stunt.

Zelf ben ik nog steeds geblesseerd sinds 8 sept. Vanmiddag ga ik langs een sportarts om te bekijken of hij iets voor mij kan betekenen. Want helemaal niet voetballen, is ook niks.

Als het goed is ligt mijn overschrijving momenteel bij de knvb, maar het is nog niet helemaal duidelijk of het gaat lukken, omdat ik reeds dit seizoen bij jullie gespeeld heb.

Ik ben door enkelen gevraagd om zaterdag gezellig langs te komen, maar als oud-prins moet ik dan in het zuiden zijn. Wel leuk dat jullie nog aan mij denken!

Groeten Piet

Mannen, allemaal de beste wensen voor 2008, zowel op persoonlijk vlak als met Univv! Na een blessure hoop ik binnenkort weer mee te trainen. Veel plezier zaterdag en tot op het veld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.