Categorie├źn
Uni VV 1

Spraakmakende transfers

Dat Alves voor 20 miljoen naar AZ gaat, is nog niet de meest opvallende transfer deze winter. Het feit dat onze goeie ouwe trainer Rinus na 40 jaar eindelijk een andere club heeft gevonden, vond ik toch meer in het oog springen. Als we voetbaloost.nl (link ’trainers’) mogen geloven staat de oefenmeester sinds 1 december onder contract bij Victoria ’25…
Dat Victoria met het binnenhalen van De Commando een wonder probeert te bewerkstelligen moge duidelijk zijn: de met drie punten strak laatst staande club lijkt op een regelrechte degradatie af te stevenen.
Vooralsnog zijn club en trainer niet voor commentaar bereikbaar; informatie van andere slecht geinformeerde bronnen is altijd welkom…

2 reacties op “Spraakmakende transfers”

Ik heb onze trouwe oud trainer benadert en aangezien ik hem een kerstkaart gestuurd had was hij bereid mij te woord te staan. Op mijn vraag of het gerucht waar was dat hij trainer bij Victoria werd antwoordde hij: “Ben je gek geworden, ik kan amper lopen”. Blijkbaar is er dus wat zand in de geruchtenmachine terecht gekomen want van een nieuwe carriere lijkt geen sprake. Ik heb hem nog wel uitgenodigd voor de kerstborrel van aankomende zaterdag waar ik zelf wel bij aanwezig zal zijn maar Rinus helaas niet. Zijn vrouw krijgt op vrijdag een nieuwe heup. Maar hij heeft me gevraagd iedereen te bedanken voor de uitnodiging en hij vond het jammer dat hij er niet bij kon zijn.
Ik hoop bij deze het gerucht uit de wereld te hebben.
Uw verslaggever!

Het is z’n broer!

Check dit!
AFFERDEN – Victoria’25 kwam zondag niet in actie tegen SCH uit Nijmegen. Vorige week werd bekend dat Rick Peters de selectie van de club niet meer traint. De club uit Afferden en de trainer zijn in goed overleg uit elkaar gegaan. Peters had enige weken geleden aangekondigd voor volgend seizoen naar een andere club uit te kijken. Victoria heeft intussen Gerard van Zwam uit Wamel, nu trainer bij DAW in Schaijk, gecontracteerd. John Florussen, woordvoerder van de club: ,,We kwamen samen tot de conclusie dat de selectie niet verder komt en vonden het beter een andere constructie te kiezen.”
De trainingen op De Ringelenberg worden nu verzorgd het duo Henry de Haard uit Druten en Robert van ’t Schip uit Alphen. De Haard speelt in het derde bij Victoria en van ’t Schip traint het tweede. De interim trainers gaan samen de kar trekken en hopen de groep scherp te krijgen. Ze moeten proberen de ploeg die op de laatste plaats staat, in de vierde klasse te handhaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.