Categorieën
Uni VV 1

UNI vv verliest voor de derde keer dit seizoen (Gelderlander)

HEELSUM – Zaterdagderdeklasser UNI vv verloor voor de derde keer. Dit keer was Redichem in Heel­sum met 1- 0 te sterk. Trainer Leo Gardien ziet vooruitgang: „Het gaat met de week beter. Nog niet iedereen heeft zijn vorm te pak­ken. Hans Robbers is een goede laatste man en Mathijs Mol, van huis uit veldspeler, stond fantas­tisch te keepen.” De beslissing viel halverwege de eerste helft. Een Re­dichem- speler onderschepte de bal: 1-0. UNI zocht naar kansen, Redichem bleef op inzet overeind.

Hans Robbers? Weer een nieuwe speler? En sinds wanneer heet Martijs Mathijs? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.