Categorie├źn
Uni VV 1

Zaterdag Redichem uit!

Mannen morgen staat er weer een lastige wedstrijd op het programma en wel tegen Redichem. Deze gasten zijn dit jaar erg goed begonnen met 6 punten uit 3 wedstrijden en staan op een gedeelde derde plek. Wij daarintegen staan met onze 3 punten op plaats nummer negen. Dat wil dus zeggen dat we na zaterdag naast Redichem kunnen staan maar ook op een flinke achterstand kunnen komen een achterstand die we volgens mij niet horen te hebben.
Ik vind wel dat we voetballend steeds beter worden de laatste weken en denk dan ook dat wanneer we deze trend doorzetten er nog vele punten zullen volgen.
Al met al hoop ik dat we morgen gemotiveerd aan de start zullen staan en de volledige 90 minuten aandachtig en sprankelend voetbal spelen. Lukt dit niet dan verwacht ik een vechtersmentaliteit om op die manier de drie punten te pakken. Dan kunnen we ’s avonds met goede zin verschijnen op het feestje van Willem.
Oh ja 13:00 a 13:15 aanwezig op het sportcentrum.

2 reacties op “Zaterdag Redichem uit!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.