Categorieën
Uni VV 1

Pluimen; inleidend praatje…

Heren,

Dank voor jullie aanwezigheid. Daarnaast dank voor alle stemmen die de kant van de notaris op mochten komen. Ik heb, vaak met instemming, jullie argumenten voor jullie keuzes mogen lezen.

Zo werden er punten uitgedeeld aan medespelers van wie altijd shampoo geleend kon worden (Huub…), bij wie statafels geleend konden worden (wouter) en vanwege het feit dat hij de enige Limburger binnen de selectie is waar je (bijna) niet van hoort dat hij uit Limburg komt (Bas…).

Voordat ik verder ga met de officiële uitslag wil ik eerst Joost Timpers naar voren roepen. Zoals jullie weten mocht Joost zich de Speler van het Jaar van vorig jaar noemen, en DUS, lieve Joost, wordt jij dit jaar zeker geen Speler van het Jaar. Dat is namelijk 1 van de ongeschreven regels van de verkiezing… Heb je h’m ooit gewonnen, dan win je hem dus nooit weer!

Voordat ik de uiteindelijke winnaar van het jaar 2006-2007 ga bekendmaken wil ik er eerst enkele mensen uithalen. Deze spelers zijn geen Speler van het Jaar geworden, maar verdienen volgens jullie wel een grote pluim. En die kunnen ze krijgen! Dit moet dan maar gezien worden als extra motivatie om volgend jaar wel die beker met de grote oren te pakken! De praatjes die ik vandaag over enkele spelers ga houden zijn geheel tot stand gekomen op basis van jullie mails.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.