Categorieën
Uni VV 1

BBQ en Seizoensevaluatie

Team!

Volgende week donderdag 31 mei staat de jaarlijkse BBQ gepland. De locatie is het Thiemepark aan de Leemptstraat/De Ruyterstraat in Bottendaal. Bij mij om de hoek dus!
Hopenlijk werkt het weer mee en kunnen we onder het genot van een biertje, vleesje en slaatje het afgelopen seizoen eens uitgebreid evalueren. Ik verwacht eigenlijk dat iedereen komt dus stel ik voor dat je me laat weten als je NIET komt.
Uiteraard staan de statafels weer klaar en heb ik een aantal tuinstoelen. Maar als je een klein klapstoeltje hebt, neem hem dan vooral mee! Dan ben je verzekerd van een zitplaats. Gras zit trouwens ook lekker…
Als je tussen de worst door een frisbeetje wilt gooien of een balletje wilt trappen is daar alle ruimte voor!

Beloofd een mooie avond te worden. Vanaf 19:00!

Joost

Één reactie op “BBQ en Seizoensevaluatie”

Ex-teamgenoten…

De Speler van het Jaar verkiezing loopt top! Alleen Koen, Bas en Chris moeten nog even hun stem uitbrengen. Die eerste twee hoef ik niet meer uit te leggen wat internet nu precies is, maar bij die lange krullenbol uit de Tooropstraat heb ik zo mijn twijfels. Zou iemand, mocht hij Chris zien, hem waarschuwen dat hij zijn punten nog moet uitdelen!

Ik bel volgende week wel even om te achterhalen of de uitslag al kan worden afgegeven…

ciao
Joris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.