Categorieën
Uni VV 1

Verslag van de Gazelle website

Gazelle Nieuwland begon goed, maar de eerste reële kans was voor UNI vv. Maar tot opluchting van Gazelle werd naast gekopt. Meteen daarna een sensationeel moment voor het UNI-doel, maar ook dat resulteerde niet in een doelpunt. Helaas maakte het zeer hobbelige veld goed voetbal onmogelijk. In de 15e min. een verdwaald schot van UNI vv dat op de paal terecht kwam, de terugspringende bal werd hoog over geschoten. Gazelle zocht steeds de aanval maar had geen geluk in de afwerking. Zo werd een mooi schot van Youseph Dasz Dasz ternauwernood door de UNI keeper gekeerd. In de 30e min. weer een mooie aanval van Gazelle, Leon Bak schiet hard op doel maar Han Vaassen raakt op het laatst nog de bal en scoort 1 – 0, op dat moment een verdiende voorsprong. Met deze stand komt ook de rust. Na de rust een wisselend spelbeeld met voor beide kanten scoringsmogelijkheden. Met wel de beste mogelijkheden voor Gazelle Nieuwland. Zo noteerden we een mooi opgezette aanval door Youseph Dasz Dasz in de 62e min.. De bal komt na mooie combinaties bij Han Vaassen die beheerst binnen schiet 2 – 0. Er volgen nog meer mooie aanvallen, zo produceert de voor Banwari ingevallen Rein Aalbers een goede voorzet. Ciro Incornerato die net in het veld gekomen was voor Youseph wil opspringend inkoppen maar wordt tegen de grond gewerkt, penalty. Stef van Meerveld plaatst zich achter de bal maar schiet tegen de keeper op. UNI vv put daar moed uit en zoekt steeds meer de aanval. Maar dat levert pas in de allerlaatste minuut een goal op. Een hoge bal voor doel wordt door Niels van Maurik niet voldoende verwerkt doordat hij zwaar gehinderd wordt door een UNI vv speler. En dat geeft Christiaan de Groot de mogelijkheid om van dichtbij te scoren 2 – 1. Kort daarna fluit de goedleidende scheidsrechte Funcke af. Een verdiende overwinning is door keihard werken binnengehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.