Categorieën
Uni VV 1

volgende mailtje kreeg ik van Ger.

Laat je teamspelers weten dat ze ten alle tijden hun personeelsverenigingspasje 2007-2008 bij zich moeten hebben op de doordeweekse sportdagen.

Groet Ger

Beste verenigingen,

Vanaf morgen zullen er bij alle verenigingsactiviteiten steekproefsgewijs sportkaartcontroles worden uitgevoerd. Zoals jullie ongetwijfeld weten, moet iedere sporter op het Universitair Sportcentrum op verzoek zijn of haar sportkaart kunnen tonen.

Bij deze de vraag om jullie leden (nogmaals) nadrukkelijk te wijzen op deze regel. Mensen die bij controle geen geldige sportkaart kunnen tonen, mogen niet deelnemen aan welke sportactiviteiten dan ook. Uiteraard rekenen we erop dat jullie leden de medewerkers van het USC die de controle uitvoeren met respect behandelen. Zij doen gewoon hun werk, dat ertoe bijdraagt dat iedereen een sportkaart aanschaft en dat mede daardoor de prijzen zo laag mogelijk gehouden kunnen worden.

Mocht blijken dat er mensen zonder sportkaart actief zijn, dan wordt de vereniging daarop aangesproken. Maar ik ga ervan uit dat dit niet nodig is en dat jullie leden meewerken om de controles goed laten verlopen.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

Vriendelijke groet,

Marco Speetjens
Communicatiemedewerker
Universitair Sportcentrum
Radboud Universiteit Nijmegen

9 reacties op “volgende mailtje kreeg ik van Ger.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.