Categorieën
Uni VV 1

UNI rest kleurloos seizoen (Gelderlander)

NIJMEGEN – UNI vv was niet opge­wassen tegen titelkandidaat Gazel­le Nieuwland. De ploeg blijft na de 2-1 nederlaag in de midden­moot van de derde klasse A van het zaterdagvoetbal en stevent af op een kleurloos einde van het sei­zoen.
De Dierense ploeg, de virtuele kop­loper, toonde meer geestdrift en de wil om te winnen. Toch had UNI in de eerste helft een aantal goede kansen. De voorsprong bleef uit omdat Bert Tolkamp en Willem Klaassen faalden. Gazelle had wel succes. Een counter leidde tot 1- 0. Na de rust kwam Gazelle opnieuw na een uitbraak tot 2- 0. Het leek gebeurd met UNI, maar de opgerukte verdediger Chris de Groot maakte 2-1. Verder kwamen de Nijmegenaren niet. In de slotfa­se stopte Bas Boonen een penalty.

en

Gazelle Nieuwland wacht volgens trainer Goossens nog zes finales
Dierense zaterdagclub heeft lot na zege op Uni vv in eigen hand.

ARNHEM – Gazelle Nieuwland heeft door de 2-1 overwinning op Uni vv zijn lot in eigen hand. De for­matie van succestrainer Jan Goos­sens heeft de minste verliespun­ten, maar Goossens beseft dat de weg nog lang is. „We spelen nog zes finales. We zullen steeds weer vol aan de bak moeten.”
In het eerste kwartier zag het er niet naar uit dat Gazelle Nieuw­land met de winst aan de haal zou gaan. Maar uit het niets schoot Han Vaassen de Dierenaren ineens op voorsprong. In de tweede helft speelde Gazelle beter. Dit resulteer­de in de 2- 0 door Han Vaassen, die een briljante steekpass van Yousouf Dazdaz op waarde schat­te. Stef van Meerveld had de wed­strijd op slot kunnen gooien, maar de technicus faalde vanaf de penal­tystip. Uni vv scoorde op de val­reep nog 2-1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.