Categorieën
Uni VV 1

Woensdag Treffers-Sparta Rotterdam!

Gasten! Zoals ik een paar jongens al verteld had spelen De Treffers woensdag in het kader van de Amstelcup (die nu volgens mij Gatoradecup heet) tegen SP-AR-TA! De wedstrijd begint om 20 uur, en de kans is eigenlijk nihil dat ik speel, maar toch… Ik heb 3 vrijkaarten, dus roep maar!

18 reacties op “Woensdag Treffers-Sparta Rotterdam!”

Leuk, gasten!
Moeten we wel even kijken hoe ik de 3 kaartjes bij jullie ga krijgen. Als jullie met de auto gaan, komen jullie bijna langs mijnhuis, maar daar is op dat moment helaas niemand… Ik stop ze anders wel in een envellop die ik op mijn deur plak. Bene?

Ik sprak Willem gisteren. Die wilde wel rijden met de auto, als Mieke ‘m niet nodig had tenminste. Anders wordt ’t fietsen.
Envelop op de deur is prima

Busje 5 naar Groesbeek doet het ook prima. Gewoon even zeggen dat je naar De Treffers moet (Sportpark Zuid) en dan nog een klein stukkie lopen…

Heren, ik ben er inderdaad bij, maar helaas zonder auto…
19.16 van station vertrek lijn 5. 23 minuten met de bus. Of fietsen? Of iemand een auto te leen? Bert?
Ik kan wel effe op de fiets bij Joris langs, dan stap ik op de groesbeekseweg op lijn 5.

Tot straks!

Zal de envelop op de deur hangen. Er zitten 2 kaartjes in die alleen voor deze wedstrijd bestemd zijn, maar ook een ‘spelerskaart’. Wel even belangrijk dat deze niet bij de poort wordt ingeleverd, maar na afloop weer netjes aan mij gegeven wordt, zodat liefhebbers er later in het seizoen ook nog van kunnen genieten.
SUPER dat jullie komen! 😉

Ik wil vanavond wel rijden naar Groesbeek. Ik heb maar plek voor 2 of drie andere personen, omdat Ineke ook mee wil.

Zijn er overigens nog wel genoeg kaarten beschikbaar?

Nou als ik het goed begrijp willen mee:
Bruno
Gerben
Willem
Bert
Ineke
Sjoerd.

Met Bert en Inkeke kunnen nog 2 of 3 man mee. Laten we daar 2 man van maken anders moet er eentje met de bus. Mij lijkt het handigst als Bruno en Willem met Bert meegaan aangezien die toch al in Oost wonen. Gerben woont vlak bij het station en ik kom dan ook wel die kant op. Ik zorg dan dat ik om 19.16 op het station ben en dan pakken we lijn 5. Willem zorg jij dan voor de kaartjes? We spreken dan wel voor de kassa af. Als iemand een beter plan heeft hoor ik het graag! En inderdaad een vraagje voor Joris zijn er uberhaupt nog kaarten beschikbaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.