Categorieën
Uni VV 1

Uit de Barneveldse Krant…

Remise voor SDS
WEKEROM – Een verdienstelijk gelijkspel. Dat was het resultaat van SDS’55 afgelopen zaterdag tegen UniVV: 1-1. De Nijmeegse studenten maakten in Wekerom niet echt de indruk van een koploper. Men maakte een wat ongeïnspireerde indruk en loerde op de counter. SDS mocht het spel maken en kreeg kansjes via Maarten Jansen en André Morren. Doelpunten leverde dat echter niet op.

Waar de thuisploeg voor vreesde, gebeurde op slag van rust. Een counter betekende de 0-1. Na de thee was er sprake van eenzelfde spelbeeld. Een prachtige vrije trap van Arjan van Omme in de kruising bracht de gelijkmaker op het scorebord.

Met de 1-1 eindstand hadden beide teams uiteindelijk vrede. De Wekerommers nemen nu de zesde plaats in op de ranglijst van de oostelijke Derde klasse A. SDS staat daarmee net achter buurman Otterlo. SDS staat op gelijke hoogte met VV Barneveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.