Categorieën
Uni VV 1

Wedstrijdverslag UNIvv – Blauw Wit 2-3

Dinsdag 22 augustus 2006 UNIvv – Blauw Wit 2-3 (1-1)

Vandaag kon ik de brommer thuis laten staan, want mijn favoriete ploeg speelde een thuiswedstrijd op het Sportcentrum. Het geld wat ik nu spaarde aan benzine kon ik uitgeven aan enkele gele rakkers na afloop van de wedstrijd. Dus ik zei tegen mijn vrouw dat ze wederom op tijd kon gaan slapen, want het zou wel eens een latertje kunnen gaan worden. De tegenstander Blauw Wit had haar eerste wedstrijd met 1-1 gelijk gespeeld tegen SCE. Het enige nieuwsfeitje dat ik van onze tegenstander weet is dat indien topspits Roy Makaay een transfer maakt de Blauw Witte brigade een aanzienlijke storting op hun bankaccount hiervan terugzien. Toch jammer dat geen enkel talent uit de jeugdopleiding van UNI het geschopt heeft als international. Vandaag zouden de jongens de teleurstelling van vorige week kunnen vergeten met een mooi resultaat.
UNI voldeed aan mijn hoopvolle verwachting en kwam al snel op voorsprong. Huub ging door aan de rechterkant en gaf een mooie strakke voorzet, Willem zette met een mooi overstapje 2 spelers op het verkeerde been en Bert kon de eerste kans van UNI beheerst afronden. Toch konden onze jongens niet gaan rusten met een voorsprong, want een formidabele vrije trap van de gasten zorgde voor een 1-1 ruststand.
Na rust was Bert er weer als de kippen bij om een goal voor UNI binnen te schieten. Zouden de jongens vandaag de 3 punten kunnen pakken? Als Sjoerd vlak voor tijd een vrije trap de kruising binnenjaagt en UNI op een 3-2 voorsprong zet kan haast niet meer fout gaan. Echter de leidsman wist blijkbaar niet dat er zo’n 5 jaar geleden een regel is ingevoerd waarin passief buitenspel niet meer strafbaar is. Hierdoor werd UNI zwaar benadeeld en werd de treffer afgekeurd. Dat Blauw Wit op identieke wijze later wel op 3-2 voorsprong kwam dat maakte de slotfase des te pijnlijker. Bas liet zich vandaag van zijn sterkste kant zijn en hiel UNI met enkele knappe reddingen knap op de been.
Ik heb alsnog de nodige pilsjes naar binnengetikt. De stijgende lijn was zichtbaar, maar UNI kan nog altijd vele malen beter. Denk je echter, dat je alles hebt gehad, kom je thuis ligt je vrouw daar te snurken als een bruine beer in de jungle. Gelukkig had ik genoeg gedronken, zodat ik snel ernaast ben gaan liggen snurken.

Opstelling UNIvv: Bas – Sjoerd, Joost, Chris en Gerben, – Huub, Remko (70. Sergi), Pieter en Edwin (46. Pieter Buur)- Willem en Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.