Categorieën
Uni VV 1

Wedstrijdverslag UNIvv-SCE 3-4

Zaterdag 26 augustus 2006 UNIvv – SCE 2-1 (3-4)
Vandaag kon ik weer geld sparen aan brommergeld, want UNI mocht wederom thuis aantreden. Verder wist ik dat ik mijn vrouw deze keer wakker aan zou treffen als bij thuiskomst, want de jongens spelen ouderwets om 14.30 uur. Ik zag Bruno eindelijk weer eens in een zwarte broek tussen de basiself en ook Matthijs was weer terug bij de selectie. Gijs had de zware taak om Rinus te vervangen.

De tegenstander had 4 punten uit 2 duels. Een 1-1 gelijkspel tegen Blauw Wit en een 4-0 overwinning tegen Millingen. Zou UNI vandaag eindelijk van de hatelijke 0 punten afkomen?
Vandaag leek de dag van de ommekeer. UNI startte voortvarend en kwam wederom op een 1-0 voorsprong. Een pass van Bruno in de ruimte aan de rechterkant werd door Pieter op waarde geschat, hij zag de goed opkomende Huub niet over het oog en de laatstgenoemde schoot onhoudbaar binnen. UNI liet de tegenstander opbouwen, maar was zelf in balbezit gevaarlijk. Na een goede combinatie tussen Sjoerd en Huub aan de rechterkant kwam een strakke voorzet bij Gerben terecht. ‘Gerrie’ bedacht zich geen moment en schoot hard de 2-0 binnen. Ik wreef mijzelf al in de handjes, want vandaag zou het eindelijk gaan gebeuren. Vandaag zou ik mijn kinderen met het clublied van UNI in slaap zingen. Echter ook vandaag ging het fout, UNI kon niet voorkomen dat SCE nog voor de rust een aansluitingstreffer produceerde.
Na rust werd het een zeer boeiende wedstrijd. Tegenstander SCE schoof een verdediger door naar het middenveld en wilde 1 op 1 spelen over het hele veld. UNI liet zich deze spijl opdringen en hield geen extra man achter de defensie. Nu kwam het aan op veel fysieke duels en slimmigheid in balbezit, want balverlies is nog dodelijker dan voorheen. Een voorzet van SCE werd bij 2de paal eenvoudig binnengekopt, waardoor de tussenstand op 2-2 kwam. De ingevallen Matthijs had pech bij het uitverdedigen en SCE kwam zelfs op voorsprong. Toch bleven onze jongens goede aanvallen produceren en creëerden zodoende enkele goede kansen. Huub ontsnapte aan randje buitenspel en Willem scoorde koelbloedig de verdiende gelijkmaker. In de slotfase kon deze wedstrijd nog alle kanten op, maar toch stond UNI wederom met lege handen aan het eind. Voor de 3de bekerwedstrijd op rij scoorde de tegenstander direct uit een vrije trap, 3-4.
Gijs kan zich nu op gelijke hoogte stellen met Ewoud, want beiden wisten in hun prille trainerscarrière nog geen punten te behalen. Toch kon Gijs aan de trainer melden dat Wouter vandaag sterk speelde. Dat de tandem Sjoerd – Bruno aan de rechterkant sterk liep. Dat er goede aanvallen waren en dat er kansen werden gecreëerd. Voor Rinus de zware taak om zondag de opstelling op de mat neer te zetten welke zal resulteren in de eerste 3 punten van het seizoen. De bekerwedstrijden zijn nu achter de rug en zaterdag zal het om het ‘echie’ gaan. De individuele fouten moeten nu verleden tijd zijn en de kansen moeten sneller in doelpunten worden omgezet. Zaterdag zal er een complete selectie aanwezig en hopelijk kan dan eindelijk het clublied uit volle borst gezongen worden. Ik ga alvast mijn brommertje voltanken.

Opstelling UNIvv: Bas – Sjoerd, Chris, Wouter en Joost (65. Matthijs) – Bruno, Edwin, Huub en Gerben – Willem en Pieter (55. Remko)

3 reacties op “Wedstrijdverslag UNIvv-SCE 3-4”

De Chinees was gelukkig nog warm, maar jij was heet geloof ik. Rek ik de tijd al 1,5 uur mis ik nog het hoogtepunt 😕

Tot vanavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.