Categorieën
Uni VV 1

Wedstrijdverslag Millingen – UNIvv 6-2

Dinsdag 15 augustus 2006 Millingen – UNIvv 6-2 (4-1)

Vandaag de seizoensouverture in en tegen Millingen. Ik had mijn vrouw al gewaarschuwd, dat ze op tijd kon gaan slapen, want het zou wel eens laat kunnen gaan worden vanavond. Ik had mijn brommertje vol met benzine gegooid, want het was een eindje rijden. Daar aangekomen zag ik de jongens van UNIvv zich klaar maken voor de wedstrijd. De wissels waren bezig met de keeper warm te trappen. Ik dacht eerst nog dat Joris zijn kop kaal had geschoren, maar toen werd mij duidelijk dat UNI dit jaar een nieuwe doelman ‘op goal heeft staan.’
Verder zag alles er perfect voorbereid uit. Joost liep op witte schoenen die hem 2,5 maat te groot waren. Hij bleek nog niet te hebben getraind en misschien wel mede hierdoor geen schoenen had meegenomen. Chris trad vandaag aan met 1 zwarte en 1 blauwe schoen. Ik weet niet of het een trend is of dat ook Chris zijn schoeisel niet compleet had vandaag. Verder waren er nog 2 spelers zonder scheenbeschermers. Hierdoor speelde UNI tijdens een wissel zo’n 5 minuten met 10 man. Het was in mijn ogen weer een traditionele UNI voorbereiding.
Overigens zag ik nog 2 nieuwe gezichten op het veld staan. Het waren meteen de 2 jongste spelers op het veld. Maar ik miste Sjoerd en Matthijs vandaag. Gijs, Bruno en Koen waren er wel, maar konden vanwege respectievelijk een blessure, schorsing en blessure niet voetballen vandaag. De thuisploeg trad met een erg jonge selectie aan, maar kwam wel op een 1-0 voorsprong na een misverstand in de verdediging. UNI kwam echter snel op gelijke hoogte. Pieter veroverde de bal, speelde Willem in en met een mooie steekpass zette Willem Pieter vrij voor de keeper. De Zuid-Limburger liet deze kans niet onbenut en zo kwamen onze jongens weer op gelijke hoogte. Onze jongens zouden tijdens de rust wel op de kl*ten krijgen van Rinus, want het spel was niet best. En mede door enkele persoonlijke fouten zag ik een 4-1 ruststand op het scorebord.
In de tweede helft kwam Huub meer aan de bal en kwam UNI beter in de wedstrijd. Edwin had pech dat een mooie vrije trap op de lat uiteen spatte. Verder kreeg Huub na een scrimmage voor het vijandelijk doel de bal en kon beheerst een tweede UNI treffer binnenschieten. De jonkies van Millingen mochten aan het bier, want zij wonnen met 6-2. Ik moest nog 30 minuten op mijn brommertje de berg op naar Nijmegen. Peinzend of het dit jaar weer goed zal komen met de mannen in een zwarte broek en rode trui.

Opstelling UNIvv: Bas – Joost, Chris, Wouter en Barry (55. Pieter Buur) – Pieter v.d. Broek, Edwin, Huub en Gerben – Willem (75. Sergi) en Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.