Categorieën
Uni VV 1

Uni VV presenteert waterzak

Mens sana in corpore sano.

“Een gezonde geest in een gezond lichaam”. Dat is een bekende uitspraak van de Romeinse dichter Juvenalis. Lang geleden hadden mensen al in de gaten dat mentaliteit invloed heeft op lichamelijk welbevinden, en andersom. Een fascinerend en mysterieus gegeven. Een matig technisch team kan op geestkracht en teamspirit een veel hoger geklasseerd team verslaan. Zorg voor lichaam én geest is dus erg belangrijk.

Jan Bos uit Rolde, fanatieke aanhanger en supporter van Uni vv constateerde tijdens zijn bezoeken aan de wedstrijden van dit zootje ongeregeld dat zelfs de basiszorg voor het lichaam bij Uni vv ontbrak: geen waterzak, geen spons, slechts een enkele bidon, laat staan een verbanddoos of doekje voor het bloeden. Nadenkend over een gift van al deze spullen aan dit magnifieke team bedacht hij – zielzorger en predikant te Rolde – dat dan ook de geestelijke zorg geregeld moest worden. Daarom heeft hij zich naast deze materiële gift ook aangeboden als geestelijke verzorger, haptonoom, counselor, sportpsycholoog en vertrouwenspersoon van Uni vv.

Uni vv is een team dat vooral ná de wedstrijd voor zichzelf zorgt. Actief op Facebook, de derde helft, teamweekenden: als het hier om gaat staat dit team met stip bovenaan in de derde klasse. Om de lichamelijke en geestelijke zorg voor het team ook tijdens de wedstrijd te garanderen is er vanaf heden een waterzak met toebehoren n een geestelijk verzorger, gesponsord door de Jacobuskerk in Rolde. Voor een hecht teamverband!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.