Categorieën
Uni VV 1

Voorbeschouwing Uni VV-Redichem

Balsponsor: Bee Improve (www.bee-improve.nl)

Komende zaterdag staat er, na een vrij weekend, weer een wedstrijd op het programma voor Uni VV. Op het eigen altijd spokende sportcentrum komt het bekende Redichem uit Heelsum op bezoek. Wedstrijden tussen Uni VV en Redichem zijn altijd leuk. Twee sympathieke ploegen, en beiden helaas vaak strijdend tegen degradatie.

Dat is ook dit seizoen weer het geval. Redichem staat laatste en Uni VV staat elfde. Voor Redichem zijn drie punten zeer, maar dan ook zeer welkom, en voor Uni VV eigenlijk ook. Na een periode met veel lastige wedstrijden, de top 4 heeft Uni VV al afgevinkt, komt er nu een periode aan dat er moet worden ‘’geoogst’’ voor de manschappen van Maarten Cornelissen.

De resultaten in het verleden spreken wat vaker in het voordeel van Uni VV als het op thuiswedstrijden tegen Redichem aankomt. Maar zaterdag kan alles uiteraard anders zijn, en Uni VV moet echt op haar best spelen wil het kunnen winnen.

Helaas mag er tegen Redichem geen publiek aanwezig zijn, alhoewel dat voor Uni VV niet eens een hele bittere pil is. Wij zijn het namelijk wel gewend om voor 0 supporters te spelen. Wel hebben we een trouwe social media aanhang.

Balsponsor is Bee Improve, het bedrijf van Dirk de Jong. Deze positiviteitsgoeroe en ‘’baas en vader van Faas’’ heeft, nadat hij jarenlang verdienstelijk in het eerste van Uni VV heeft gespeeld, een leuk bedrijf, waarmee hij ook Uni VV 1 een warm hart toedraagt. Dirk woont nu in Huissen, maar speelt nog steeds bij Uni VV, namelijk in het derde. Hieronder een stukje over zijn bedrijf, Bee Improve:

Verduurzamen door te verbeteren

Wij geloven dat iedere organisatie kan verbeteren én dat verbeteren en verduurzamen op elk vlak hand in hand gaan. Met onze Bee-improve visie maken we organisaties sterker, wendbaarder en duurzamer. Door learning on the job dragen wij onze kennis over zodat organisaties zelf blijvend verbeteren. Wij bieden advies, begeleiding en training aan organisaties om het verbetervermogen te vergroten en te kapitaliseren. Kijk voor meer informatie op: www.bee-improve.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.