Categorieën
Uni VV 1

Voorbeschouwing Uni VV-Excelsior Zetten

Balsponsor: Quarant B.V. (www.quarant.nl)

Na het eerste behaalde punt vorige week tegen SP Teuge nemen de mannen van Maarten Cornelissen het op tegen Excelsior Zetten uit Zetten, een dorp in de Betuwe. Een belangrijk duel, want de eerste driepunter van het seizoen zit eraan te komen voor Uni VV, maar dat moet nog wel even gebeuren natuurlijk.

Een bijzondere wedstrijd, want voor aanvoerder Job Coenen zal het de laatste wedstrijd zijn voor Uni VV, althans voor tijdelijk. Deze goedlachse en humorvolle Brabander gaat namelijk na de wedstrijd met zijn vriendin voor vier maanden op wereldreis. Dat capitano Job Coenen gemist gaat worden is evident, want niet alleen zijn voetbalkwaliteiten staan buiten kijf, hij is ook een gangmaker en sfeerbepaler in het team.

Hij zal zeker gemist worden. Saillant detail: Coenen staat op 49 competitiedoelpunten voor Uni VV. Wat zou het prachtig zijn als hij met 50 doelpunten op zak (en tweede ster op voetbalnederland) een taco kan gaan eten in Mexico-stad. In zo’n miljoenenstad word je toch anders benaderd met 50 doelpunten bij Uni VV dan wanneer je er 49 hebt.

Genoeg motivatie dus voor Coenen om er een mooie middag van te maken.

Dan de balsponsor (Quarant). Die is namelijk ook gelinkt aan Job Coenen. Hij werkt bij Quarant: net als Uni VV (met leraren, wijkwerkers, journalisten, zorgmedewerkers, etc. in haar gelederen) staat Quarant midden in de samenleving. Burgers willen namelijk graag prettig en veilig wonen, werken en leven in hun buurt, dorp of stad. Lokale overheden creëren daarvoor de belangrijke randvoorwaarden.

Klantgerichte, rechtmatige en doeltreffende dienstverlening is nodig om burgers en overheden dichter bij elkaar te brengen. Quarant helpt gemeenten dit voor elkaar te krijgen. Omdat wij geloven in een prettige, veilige samenleving en betrouwbare overheid die klaarstaat voor haar burgers. Zo is Quarant al jaren hét adviesbureau voor informatie- en verandermanagement voor de lokale overheid.

Menig gemeente waar de tegenstanders van Uni VV resideren zijn al eens voorzien van een advies van Quarant. Waaronder Excelsior Zetten (gemeente Overbetuwe; leuke klus).

Maar nu aanvoerder Coenen 4 maanden richting Midden-Amerika vertrekt, zit niet alleen Uni VV met de handen in het haar, maar ook Quarant. Uni VV en Quarant vinden elkaar in de malaise en daarom helpen we een handje. Deel de onderstaande vacatures op LinkedIn en zorg dat het gapende gat wordt opgevuld:

https://www.quarant.nl/…/quarant-vacature-consultant…/https://www.quarant.nl/quarant-vacature-consultant…/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.