Categorieën
Uni VV 1

Daar gaat -ie dan!

Warming-up balsponsor: OudZuid Ontwerp

(https://www.oudzuidontwerp.nl)

Komende zaterdag is het dan eindelijk zo ver: de competitie begint weer. Na een lange periode zonder competitiewedstrijden mag het team van Maarten Cornelissen weer aan de bak, in en tegen Dieren.

Uni VV kende een voorbereiding die oké was. Het had beter gekund, maar er zijn ook wel jaren geweest dat het slechter was. Met veel vers bloed (uit Zwolle, Harfsen, Aalten, Nijmegen, Terborg en Hegelsom) werd deze voorbereiding gebruikt om aan elkaar te wennen. Zeker op de trainingen spatten de vonken er wel van af. In de bekerwedstrijden was het echter nog ietwat te stroperig, helaas. Maar goed, wat in het vat zit verzuurt niet, dus wie weet komt dat (de vonken) komende zaterdag eruit!

Nu zult u denken, een warming-up balsponsor? Jawel hoor, dat leest u goed. OudZuid ontwerp is namelijk niet zomaar een firma, maar een firma geleid door een charismatische man, toevallig behorend tot het meubilair van de tegenstander, VV Dieren: Carlo Polman. Deze goedlachse Bourgondiër kent Uni VV al wat jaren, en ook de auteur van dit stukje.

Vroeger deelde hij zelf de lakens uit in het amateurvoetbal, toen nog als (irritante?) spits. Carlo Polman is een baas en gunt Uni VV, behalve deze zaterdag, het allerbeste, vandaar zijn bijdrage als balsponsor.

Het is de auteur helaas niet gegund aanwezig te zijn komende zaterdag, maar bij deze de oproep aan de Uni VV-spelers: ontmoet deze cultheld na afloop (met volkszanger!) in de kantine van Dieren. Kijk ook als je wilt op zijn site: https://www.oudzuidontwerp.nl

Dieren gaat trouwens wel meedoen om de titel, wat ik jou zeg! Aardig teampje altijd wel, en een mooi sportpark (aan zuurstof geen gebrek daar i.v.m. alom aanwezig groen). Let ook op Ruud Goorhuis Oude Sanderink (beetje Jan Vennegoor of Hesselink-achternaam). Klopt ook wel, want deze man komt ook uit Oldenzaal, net als Vennegoor of Hesselink.

Deze technisch begaafde linksback (of rechtsback, weet Auteur even niet meer) was een vast gezicht bij Fifa-toernooien in Oldezaal, maar trok met een sterrenteam edoch altijd aan kortste eind (tegen Tsjechië, Egypte of Bordeaux). Sympathieke vent ook wel, dus ook daar de oproep aan Uni VV-spelers: blijf nog even na afloop! We gaan weer beginnen! En dat is prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.