Categorieën
Uni VV 1

Uni VV presenteert David Bloem als nieuwe vleugelflitser

Het sijpelde in de afgelopen dagen al enigszins door naar de pers, maar nu is het dan officieel: David Bloem verruilt Zwolsche Boys komend seizoen voor Uni VV. Van de derde klasse C naar de derde klasse A.

David Bloem, linksbuiten en student bedrijfskunde van beroep, komt in het kielzog van keeper Mark van der Haar over uit de Hanzestad om zich voor twee jaar te verbinden aan Uni VV, met optie voor verlenging.

David, die zijn middelbare schooltijd spendeerde op het gerenommeerde Celeanum College, is volgens het hoofd van de technische commissie van Uni VV Job Coenen, een gerichte en passende aankoop.

We kijken bij Uni VV niet alleen naar de speler, maar ook naar de student. Het ‘totale student-principe’ noemen we dat.

Job Coenen – Hoofd technische commissie

Coenen:,, We kijken bij Uni VV niet alleen naar de speler, maar ook naar de student. Het ‘totale student-principe’ noemen we dat. David was op zoek naar een club waar hij naast het voetballen, ook plek heeft voor een bestuursjaar en zijn studie. Wij gunnen hem de ruimte om zich op alle vlakken te ontplooien. We zijn erg blij met de komst van deze frêle linksbuiten. Mijn scoutrapport was kort. Na één balaanname bij Oene-uit wist ik genoeg: dit kan een hele grote Uni VV-er worden.’’

Al met al wederom een zonnige dag met mooi nieuws voor de rosso i negri uit Nijmegen. Via deze weg willen we David nogmaals van harte welkom heten en veel succes wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.