Categorieën
Uni VV 1

Maarten Cornelissen is onze nieuwe trainer!

Omdat we de heren Rutte en Van Dissel (en mw. Sluis) niet voor de voeten wilden lopen, hebben we besloten van een persconferentie af te zien en even te wachten tot de stofwolken van de boodschap van dinsdag van voornoemd duo waren opgetrokken, maar dan nu: NIEUWS VAN HET UNI VV-FRONT!

Met gepaste trots presenteren wij jullie onze nieuwe trainer: Maarten Cornelissen. Na een nauwgezette sollicitatieprocedure lijkt Maarten ons de uitgelezen persoon om Paolo op te volgen, die verkast naar stadgenoot Quick 1888.

Maarten Cornelissen poseert voor betonnen muur bij ESA

Maarten (veelal gewoond/gewerkt/getraind in de regio Arnhem) is 32 jaar, in het bezit van TC 2 (behaald tijdens zijn seizoen als assistent bij ESA 1) en is al sinds zijn 17e trainer, onder meer jarenlang bij ESA in Arnhem in de jeugd en als assistent van het eerste elftal.

Het team en het Uni VV-bestuur zijn ontzettend blij dat we met Maarten een geschikte en passende trainer hebben gevonden voor ons team, waarmee we komend seizoen wederom in de aantrekkelijke derde klasse A zullen uitkomen.

Maarten zelf is net zo blij met de uitdaging om, na zijn jaren als jeugdcoach op divisie- en hoofdklasseniveau bij clubs als vv Dieren en ESA, met onze hoofdmacht aan de slag te gaan. “Wat mij aantrekt in Uni VV is het unieke karakter van gezelligheid, prestatie en het idee van een hechte club in de stad. Voor mij persoonlijk een mooie kans om voor het eerst eindverantwoordelijkheid te hebben voor een standaardelftal.”

Maarten, veel succes en plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.